Back to overview

Kwaliteitscoördinator klachten (M/F/D)

Quality Management - Kortrijk

Wever & Ducré is een jonge no-nonsense verlichtingsproducent met het hoofdkantoor te Kortrijk. We behoren al een aantal jaar tot de snelst groeiende bedrijven in West-Vlaanderen. Om onze verlichtingsarmaturen te maken, combineert Wever & Ducré hoogtechnologische ontwikkelingen met boeiende, hedendaagse designs en een vleugje rock ’n roll. We zijn een hecht team van doelgerichte en creatieve doeners die niet out of the box denken, maar ‘the box’ hebben afgevoerd. Wever & Ducré hecht dan ook bijzonder veel belang aan het verder ontwikkelen van onze getalenteerde medewerkers die plezier beleven in hun werk.

Hoe ziet jouw dag eruit?

 • Je speelt een cruciale rol in het proces van klachtenregistratie tot aan de uiteindelijke oplossing.
 • Je behandelt de klachten van klanten en registreert deze in ons intern systeem. Je onderhoudt hiervoor het rechtstreeks contact met de klant en houdt hen op de hoogte van de vooruitgang.
 • Dankzij de probleemanalyses van onze kwaliteitsafdeling en jouw technisch inzicht & product kennis reik je de best mogelijke oplossing aan aan de klant.
 • Je communiceert vlot met de collega’s van onze kwaliteitsafdeling en commerciële binnendienst en zorgt er op die manier voor dat de klanten steeds een oplossing krijgen waar ze tevreden mee zijn.
 • Op het einde van je dag ben je trots op je behaalde deadlines in samenwerking met jouw collega’s.

5 redenen waarom dit iets voor jou is

 1. Jouw bachelorsdiploma hangt aan je muur te pronken en je bezit elektrische kennis waardoor je je werk nauwkeurig kan uitvoeren, dankzij de opleiding die je volgde of uit ervaring.
 2. Je houdt ervan om te werken met technische producten en hebt een gezonde interesse in verlichting.
 3. Naast jouw enthousiaste persoonlijkheid en commerciële kwaliteiten, heb je ook een hoog ‘problem solver gehalte’: je weet klanten steeds gelukkig te maken met jouw creatieve oplossingen.
 4. Jouw collegiale en flexibele instelling zorgt ervoor dat je zowel zelfstandig als in team kan functioneren.
 5. Jouw gesproken en geschreven Nederlands en Engels zijn van een hoger niveau. Frans is een plus.

Ons aanbod

 • Een gevarieerde functie in een innovatief en creatief bedrijf waar we talent herkennen en erkennen.
 • Een aantrekkelijk salaris met tal van voordelen
  • Maaltijdcheques, ecocheques, groepsverzekering, woon-werkverkeer en mogelijkheid tot fietslease
  • Gebruik van de bedrijfsfitness met begeleiding van personal coach, goede werksfeer met regelmatig leuke teamactiviteiten en gezonde tussendoortjes beschikbaar voor jou in een gezellige ontspanningsruimte.
 • 29 vakantiedagen (als je ons maar een kaartje stuurt).
 • De mogelijkheid je verder bij te scholen en zo bij te dragen tot een steeds verder groeiende internationale onderneming waarin we samen successen vieren, ook aan onze eigen bar.
Download

Application

Apply now. We just need your email address, your name and your application documents. We do not pass on any of your data to third parties without your express consent. You hereby agree to our data protection declaration. You can revoke your consent at any time.
To top