Back to overview

Vertegenwoordig(st)er designverlichting (M/F/D)

Sales - Brussel

Wever & Ducré is een jonge no-nonsense verlichtingsproducent met het hoofdkantoor te Kortrijk. We maken deel uit van de internationale groep XAL, die met ruim 1300 medewerkers actief is in 85 landen. Onze creatieve onderneming combineert hoogtechnologische ontwikkelingen met boeiende, hedendaagse designs en een vleugje rock ’n roll. Wever & Ducré hecht veel belang aan het verder ontwikkelen van onze getalenteerde medewerkers die plezier hebben in hun werk.

Jouw uitdaging

 • Samen met je collega ’s bewerk je verder ons netwerk van architecten, lightdesigners, interieurarchitecten en andere prospecten en promoot je de design verlichtingsproducten van Wever & Ducré, XAL en Wästberg. Je werkt een lange termijn relatie uit met je klanten.
 • Je bent verantwoordelijk voor enkele key accounts en doet de verdere ontwikkeling van onze merken met een bijzondere focus op Wever & Ducré en Wästberg.
 • Je geeft advies en doet productpresentaties aan onze dealers, architecten en andere prospecten om hen warm te maken om onze verlichtingsarmaturen te gebruiken in hun projecten.
 • Je richt je hoofdzakelijk op het realiseren van deze projecten om het salestarget te behalen. Je volgt je projecten nauwgezet op en staat de dealer en de installateurs bij met technische kennis.
 • Je neemt actief deel aan nationale en internationale beurzen en bent aanwezig op events van klanten en opendeurdagen.
 • Je kan je werk flexibel regelen in functie van efficiëntie door het werk op de baan te combineren met thuiswerk, aanwezigheid in de showroom te Brussel of op ons hoofdkantoor te Kortrijk.

Jouw talent

 • Je hebt een ruime ervaring in key account management in een bouw gerelateerde sector op zak, en uiteraard grote interesse in de verlichting business.
 • Je woont in de regio Vlaams en Waals Brabant – Sint-Niklaas tot Dendermonde, hebt een voorliefde voor interieur en design en daarnaast heb je een stevige technische affiniteit.
 • Je spreekt heel vlot Nederlands en Frans en een mondje Engels.
 • Je bent commercieel ingesteld en georganiseerd en neemt graag je verantwoordelijkheid op om je projecten van A tot Z op te volgen.

Ons aanbod

 • Een gevarieerde functie in een innovatief, creatief groeiend bedrijf waar we talent herkennen en erkennen en je de mogelijkheid bieden je verder te ontwikkelen.
 • Een aantrekkelijk salarispakket in verhouding tot je verantwoordelijkheden en ervaring aangevuld met extralegale voordelen (groepsverzekering, maaltijdcheques, wagen met tankkaart, gsm) en flexibiliteit. Dit alles in een no-nonsense jong bedrijf dat sneller groeit dan jij kan lopen, waar plaats is voor humor, goede koffie en rock ‘n roll tussen het harde werken door.
Download

Application

Apply now. We just need your email address, your name and your application documents. We do not pass on any of your data to third parties without your express consent. You hereby agree to our data protection declaration. You can revoke your consent at any time.
To top